Efectul cremei Elicina in tratarea ridurilor

Un studiu al efectelor cremei Elicina in tratarea ridurilor a fost realizat in decembrie 2010 in Italia. Puteti descarca rezultatele studiului mai jos:

Descarca studiul, efectul cremei Elicina in tratarea ridurilor (in engleza. format pdf)

Efectul cremei Elicina in tratarea vergeturilor

Un studiu al efectelor cremei Elicina in tratarea vergeturilor a fost realizat in decembrie 2010 in Italia. Puteti descarca rezultatele studiilor mai jos:

Descarca studiul, efectul cremei Elicina in tratarea vergeturilor (in engleza. format pdf)

Efectul Cremei Elicina Plus

Un studiu interesant pe crema Elicina Plus a fost realizat in 2010 in Japonia. Autorul, Dr.Yuko Nomura (dermatolog la Nomura dermatology Clinic, Japonia), isi publica rezultatele:

Descarca studiul, Efectul Cremei Elicina Plus (in engleza. format Word, 12 MB)

Efectul curativ al cremei Elicina

Studiul Efectul curativ al cremei Elicina a fost realizat in 2009 in Koreea. Studiul este centrat pe tratamentul acneei.

Autori: Jin Young-Jung, Jin Mo-Park, Eun Cheon-Han, Sang Ho-Oh, Ki Yang-Jung
Desfasurat la: Dermatology Clinic, Yonsei University College of Medicine

Descarca studiul, Efectul curativ al cremei Elicina (in engleza, format Word)

Studiul pielii hipersensibile, de Dr. Fernando Bascunan Y., Chile

Un studiu pentru o piele hipersensibila a fost facut pe 31 de pacienti folosind extract de helix aspersa muller. Printre grupul de pacienti se stiau cativa a fi hipersensibili la medicamente sau mancare. Pentru a face studiul, s-au folosit discuri senzitive impreuna cu hartie de celuloza impregnata in helix aspersa muller deasemenea extrasa la fel ca si cele impregnate cu Elicina. Asadar, pacientii au avut 2 discuri senzitive separate plasate mai jos de cot cu aproximativ 5 cm. Au fost lasate 48 de ore, iar rezultatele au fost obtinute dupa 96 de ore.

87,2% din statisticile importante au fost obtinute de la pacientii care nu au avut niciun fel de reactie. Printre acestia 16% au avut un istoric medical in privinta hipersensibilitatii. Rezultatele mai bune sunt daca extrasul si Elicina sunt analizate separat (93,6% vs. 90,4% respectiv). Procentajul mai mic obtinut poate fi explicat de prezenta sulfatului Lauryl, un excipient necesar care ajuta crema sa fie mai spumoasa utila pentru masaj si produsul fiind absorbit de piele. Un alt aspect nefavorabil de luat in vedere sunt cele 48 de ore de aplicare constanta de extract si crema pe o zona specifica, lucru putin probabil intalnit a se aplica pe o piele sensibila.

Data: august 1994. Cicatrice dupa operatie
Data: ianuarie 1995. Cicatricea aproape a disparut!
Data: august 1994. Cicatrice dupa operatie
Data: ianuarie 1995. Cicatricea aproape a disparut!
Efectul cremei Elicina in tratarea cicatricelor, studiu efectuat la Spitalul Evangelismos Grecia

Va prezentam studiul stiintific facut de spitalul E. Din Grecia. Din fotografiile facute de ei, putem observa evolutia cicatricelor tratate cu crema Elicina.

5 zile dupa operatie
18 zile dupa operatie
30 zile dupa operatie
45 zile dupa operatie
In ziua operatiei
18 zile dupa operatie
45 zile dupa operatie
In ziua operatiei
8 zile dupa operatie
30 zile dupa operatie
Efectul cremei Elicina in tratarea cicatricelor, studiu efectuat la Clinica Quaniquem, Chile

In august 2000, studiul cu tiltul ,,Crema de melci Elicina aplicata pe grefe/copci si cicatrici in urma arsurilor" a fost publicat in Occupational Therapy Journal de catre cercetatori de la Occupational THERAPY Unit of the Corporation for the Help of the Burnt Child (Clinica COANIQUEM). Studiul a fost efectuat in perioada 1999 - 2000. Studiul a fost efectuat pe 36 de pacienti comparand efectele cremelor Elicina si Novo. Grupul s-a impartit in doua, fiecare folosind un singur produs. Elicina a avut rezultate remarcabile in reducerea pigmentarilor (77.7% rezultate excelente), textura (11.1% rezultate excelente), grosime (27.7 % rezultate excelenete), fara efecte secundare. Asadar, Elicina a fost considerata un sprijin excelent pentru tratarea cicatricilor de orice natura facute recent. Va prezentam cu mandrie imaginile facute de Coaniquem, unde puteti vedea evolutia cicatricei pacientului tratat cu crema Elicina. Din anul 2000 furnizam aceasta crema Clinicii Coaniquem, pentru tratarea pacientilor lor.

Data: 27 septembrie 1999. Cicatrice vizibila
Data: 14 ianuarie 2000. Cicatricea aproape a disparut!
27 octombrie 1999. Cicatrice pacient in varsta de 2 ani
27 octombrie 2000. Cicatricea si-a redus vizibil
Pacient: fetita in varsta de 3 ani. 27 octombrie 1999
Data: 23 decembrie 1999. Cicatricea s-a redus
Studiu clinic al efectului extractului de melci in tratarea arsurilor

Al 21-lea Congres Mondial de Dermatologie 30 sep - 5 oct, Buenos Aires, Argentina 2236 Studiu clinic a extractului de melci Helix aspersa ca agent de actualitate in tratamentul arsurilor de grosime partiala ale fetei.

Autori: K Tamparopoulos, G Gremoutis, O Kiriopoulou, D Tsoutsos
Athens General State Hospital G Gennimatas, Grecia

Obiectiv: Pentru a evalua gradul de eficacitate in refacerea tesutului epitelial pe portiuni ale fetei/tenului afectate de arsuri folosindu-se extract de melci, in cadrul studiului a fost folosit pe zona afectataa un unguent cu 80% concentrat, ca agent principal pentru acea parte sesibila.

Metoda: Au fost tratati 35 de pacienti adulti care sufereau de arsuri pe fata. Acest agent a fost aplicat de doua ori pe zi. Estimarea refacerii tesutului a fost masurata in termeni medicali, satifacerea pacientului si in gradul de exfoliere a tesutului necrotic dupa o perioada de 21 de zile.

Rezultate: Unguentul accelera semnificativ procesul de cicatrizare a arsurilor de pe fata, in comparatie cu alti agenti cunoscuti antimicrobieni. Acest rezultat clinic s-a constatat dupa prima saptamana de tratament.

Concluzii: Extractul de melci este derivat din mucoasa proprie a acestuia. Melcul are abilitatea de a-si folosi propria mucoasa pentru a-si regenara cochilia.

Unguentul folosit contine 80% din acest extract si are efecte benefice asupra regenerarii epiteliale in arsuri. Procesul de insanatosire este mai rapid, care altfel s-ar produce in aproximativ 3 saptamini in cazul in care tratamentul arsurilor s-ar efectua cu agenti antibacteriali cunoscuti.

Pacient cu arsuri pe fata. Primele 24 de ore dupa
15 zile mai tarziu, in urma tratamentului cu crema
Arsuri pe fata. Primele 24 de ore dupa accident
10 zile dupa tratament cu crema Elicina
Efectul cremei Elicina asupra pielii, studiu efectuat Italia

Descarca studiul, Efectul cremei Elicina asupra pielii (in engleza. format pdf)